Polardistans 2011

I 2011 kjørte Maren polardistans første gang. Løpet er 16 mil, med sjekkpunkt og obligatorisk hvile underveis. Polardistans går for det meste i høyfjellet, noe som krever at man har med en god del utstyr til både hundefører og hunder.

Før denne type løp kreves det mye trening og forberedelser. Hele familien var med på å trene hundene for at de skulle være å god form før løpet. Målet var over 100 treningsmil og det klarte vi med god margin.

Hele familien var med å trene hundene før polardistans.
Her er bilder på vei inn til og på sjekkpunkt med obligatorisk hvile.
Det var til tider ganske ruskete, med en del vind.

Det var en det vind og da spesielt over fjellovergangene. Jeg valgte derfor og ta et par timer hvile i sporet, og startet igjen når vinden avtok litt. Løpet gikk bra og hundene var i god for gjennom hele løpet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: